Ázsiai személyzet felvétele takarításra

A JR Recruitment ázsiai személyzettoborzási szolgáltatásokat kínál a takarítókkal / háztartási segítőkkel kapcsolatos személyzeti igényeinek ázsiai munkaerővel való kielégítése érdekében

Ázsiai személyzet felvétele takarításra

A takarító- és háztartási személyzet, sőt a szakképzetlen munkaerő foglalkoztatásának egész területe számos romániai vállalat számára egyre nehezebb problémává válik.

Az ázsiai takarítómunkások gyors megoldást jelentenek a vendéglátóipari vállalatok által tapasztalt munkaerőhiányára. Ez kiküszöböli az olyan kellemetlenségeket, mint a hiányzások, az alacsony termelékenység vagy a személyzet fluktuációja.

Ha takarításról van szó, legyen szó akár háztartási, ipari vagy közterületről, az ázsiai dolgozók éreztetik pozitív jelenlétüket.

Az ázsiai szobalányok szorgalmasak és elkötelezettek, és a szerénység, az empátia és a részletekre való odafigyelés olyan tulajdonságok, amelyek kimondottan ajánlják őket erre a munkaterületre.

A JR Recruitment küldetése végső soron az, hogy segítse a jelöltek és a vállalatok sikerét a különböző iparágakban az állások betöltésével.

Tapasztalt házvezetőnők toborzása Ázsiából

A takarítócégek száma is jelentősen megnőtt az elmúlt években, így jól képzett személyzetet kerestethetsz velünk. Mi olyan ázsiai TAKARÍTÓKAT/HÁZVETETŐKET toborzunk takarító cégek számára, akik felelősségteljesen dolgoznak.

Szállodai takarító személyzet toborzása

Az ázsiai személyzet jól alkalmazható ezen a területen, amely sok türelmet, alaposságot és az ismétlődő feladatokra való hajlandóságot igényel. Hiszen a tisztasági szint nagyon gyakran meghatározhatja egy szállodai vállalkozás sikerét.

Tapasztalt ázsiai szobalányok

Ázsiában a turizmus jelentősen fejlődik, ezért az itteni munkaerő nagyon jól képzett, komoly, és vágyik arra, hogy jobb körülmények között dolgozzon, pl. Romániában.

A bérek magasabbak nálunk, és az itt szerzett jövedelmükkel jobb megélhetést tudnak biztosítani a családjuknak. Ezért is érdemes Ázsiából toborozni szobalányokat a szállodaipar számára, mert ők nagyon elégedettek lesznek a hazánkban uralkodó munkakörülményekkel.

Kereskedelmi helyiségek takarítását ellátó személyzet

A tisztaság a kereskedelmi helyiségekben különösen fontos, mivel ez a névjegyük. Ennek hiánya az ügyfelek elvesztéséhez, közvetve akár csődhöz is vezethet.

Ha ázsiai személyzetet szeretnél alkalmazni takarításhoz / házvezetéshez, kérjük, VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Kapcsolat
close slider

    A *-gal jelölt mezők kötelezők.

    Open chat
    Jó napot!

    Miben segíthetünk?
    A Jordan River Recruitment csapata mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb válaszoljon üzenetedre!