Ázsiai személyzet felvétele
szállodákba

A JR Recruitment ázsiai személyzettoborzási szolgáltatásokat kínál a szállodák személyzeti igényeinek ázsiai munkaerővel való kielégítése érdekében

Ázsiai személyzet felvétele szállodákba

Az ázsiai munkavállalók gyors megoldást jelentenek a munkaerőhiány problémájára a szállodaiparban működő vállalatok számára is. Ezáltal kiküszöbölhetők az olyan kellemetlenségek, mint a hiányzások, az alacsony termelékenység és a személyzet fluktuációja.

A legfrissebb statisztikák szerint a szállodaiparban a fluktuációs ráta 2-3-szor magasabb, mint az összes többi iparágban. A szállodaiparban dolgozók számos okból hagyják el munkahelyüket, de a fő ok a kiválasztási rendszer gyenge minősége.

A felvételi folyamatnak alapvetően azt kell biztosítania, hogy minden jelölt tökéletesen illeszkedjen a vállalati kultúrába, és megfeleljen a szállodaipar sajátos követelményeinek. A vendéglátóiparban jelentkező kulcsfontosságú toborzási kihívásoknak való megfelelés érdekében mi az ázsiai toborzásra összpontosítunk, és a legmodernebb toborzási és közvetítési módszereket igyekszünk alkalmazni ÁZSIAI munkaerő vonatkozásában. Marketing taktikákat alkalmazunk a toborzáshoz, hangsúlyt fektetünk az Európán kívüli országokból érkező jelöltek értékelési módszereire, és támogatjuk mind a munkáltatókat, mind a jelölteket mindaddig, amíg minden formalitást le nem zárunk.

Tapasztalt ázsiai szobalányok

Ázsiában a turizmus jelentősen fejlődik, ezért az itteni emberek nagyon jól képzettek, komolyak, és készek jobb körülmények között dolgozni, pl. Romániában. A bérek magasabbak nálunk, ezért az itt szerzett jövedelmükkel jobb megélhetést tudnak biztosítani a családjuknak.

Tapasztalt szobalányok felvétele Vietnamból

Alkalmazzon cégébe olyan ázsiai takarítónőket takarító cégek számára, akik felelősségteljesen végzik munkájukat! Mert Ázsiában a szállodaipar nagyon fejlett, ezért az ottani alkalmazottak gazdag tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen, és szívesen dolgoznak Romániában.

Segítünk Neked mindenben, ami az ázsiai munkaerő toborzásával kapcsolatos, és így támogatjuk a romániai idegenforgalmi ágazat fejlődését, amelyben rengeteg lehetőség rejlik, de ezt a potenciált több okból – többek között a romániai munkavállalók tapasztalatának vagy elkötelezettségének hiánya miatt – eddig nem lehetett megfelelően kihasználni.

Ha ázsiai személyzetet szeretnél toborozni hotelek számára, kérjük, VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Kapcsolat
close slider

    A *-gal jelölt mezők kötelezők.

    Open chat
    Jó napot!

    Miben segíthetünk?
    A Jordan River Recruitment csapata mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb válaszoljon üzenetedre!