Ázsiai személyzet felvétele kávézókba/bárokba

A JR Recruitment ázsiai személyzettoborzási szolgáltatásokat kínál a kávézók/bárok személyzeti igényeinek ázsiai munkaerővel való kielégítése érdekében

Az ázsiai munkavállalók gyors megoldást jelentenek a munkaerőhiány problémájára a vendéglátóiparban működő vállalatok számára is.

Minél több időt tölt azzal, hogy jelölteket toborozzon a betöltetlen állásra, annál jobban meg fogja szenvedni a vállalata. Minden betöltetlen álláshely pénzügyi veszteséget is jelent.

Szakértelem, megbízhatóság és professzionalizmus. Ezek azok a legfontosabb tulajdonságok, amelyeket a kávézók és bárok ázsiai munkavállalói a román munkaadókkal kötött megállapodásaik során mindvégig mutatnak.

Ázsiai személyzet felvétele kávézókba/bárokba

Mi segítséget és támogatást nyújtunk a teljes toborzási és elhelyezkedési folyamat során.

Ha pultosokat, pincéreket, felszolgálókat keres, javasoljuk, hogy komolyan fontolja meg, hogy Ázsiából szerződtesse őket. Ezek a munkavállalók komolyak, hatékonyak, figyelmesek, és ami a legfontosabb, értékelik és tisztelik a felkínált munkahelyet.

A vendéglátóipari szektorban sok az üres állás, és a legtöbb ázsiai, aki már Romániában dolgozik, nagyon komoly és tisztelettudó embernek bizonyult. Máris erős közösséget alkotnak hazánkban, és nagyra értékelik őket az emberekkel való különleges bánásmódjukért.

A JR Recruitment munkaerő-közvetítő ügynökség Vietnamból és más ázsiai országokból, Sri Lankáról, Indonéziából származó szakképzett személyzetet biztosít olyan éttermek, kávézók, kávézók, bárok számára, ahol a személyzet iránti igény hangsúlyos.

Miért válassza a mi ügynökségünket?

– garantáljuk a humán erőforrás ingyenes cseréjét, ha az nem felel meg a munkakörnyezetnek
– elkötelezett tanácsadót biztosítunk
– a legjobb jelölteket választjuk ki, mert
– személyesen megyünk ki értük Ázsiába
– gyorsan megoldunk minden formalitást

Ha ázsiai személyzetet szeretnél alkalmazni kávézókba / bárokba, kérjük, VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Kapcsolat
close slider

    A *-gal jelölt mezők kötelezők.

    Open chat
    Jó napot!

    Miben segíthetünk?
    A Jordan River Recruitment csapata mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb válaszoljon üzenetedre!