Ázsiai személyzet felvétele
éttermekbe

A JR Recruitment ázsiai toborzási szolgáltatásokat kínál az éttermek számára, hogy ázsiai munkaerővel elégítse ki a munkáltatók igényeit

Ázsiai személyzet felvétele éttermekbe

Az ázsiai munkavállalók gyors megoldást jelentenek a munkaerőhiányra az éttermek számára is. A JR Recruitment munkaközvetítő ügynökség, amely ázsiai szakácsok és éttermi kisegítő személyzet toborzásával áll a romániai munkaadók rendelkezésére. A szakácsok és kisegítő személyzet felvételével kapcsolatos további információkért forduljon hozzánk!

Az ázsiai személyzet egzotikus jelleget is kölcsönöz az étterem számára, ami javítja a vállalat imázsát, és még több ügyfelet vonz.

A vendéglátóipari szektorban tevékenykedő partnereinkkel együttműködve számos csapatot alakítottunk már ki szakácsokból, konyhai segítőkből és mosogató személyzetből. A csapatok lehetnek vegyes összetételűek, azaz állhatnak nem uniós és román állampolgárokból is, vagy – a képzési és a helyi normákhoz való alkalmazkodási időszakot követően – kizárólag ázsiai állampolgárokból.

A romániai éttermek számára is ajánljuk nemzetközi konyhában jártas személyzetet, amelynek persze előbb részesülnie kell egy olyan képzési időszakban, amely során megismerkedik a román konyha sajátosságaival. Ügyfeleink igényei elsősorban a konyhai kisegítőkre vonatkoznak, akikkel gyakran találkozunk gyorséttermekben, ahol hamburgereket, pizzát, saormát vagy salátákat készítenek.

Ázsiai éttermi személyzet

Az ázsiai konyha az egész világon ismert, a románok pedig nagy ínyencek, miközben sok étterem munkaerőhiánnyal küzd.

Nehéz szakképzett embereket találni a konyhai munkára, akik elkötelezettek a tevékenységük iránt, és nagy probléma az olyan stabil csapat kialakítása is, amely nem esik szét már néhány hét vagy hónap után.

Nálunk azonban megtalálod a megoldást, úgyhogy válaszd az ázsiai szakácsokat, hogy kielégítsd az éttermed, pékséged vagy vendéglátóipari céged munkaerőigényét!

Ha ázsiai személyzetet szeretnél toborozni éttermed számára, kérjük, VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Kapcsolat
close slider

    A *-gal jelölt mezők kötelezők.

    Open chat
    Jó napot!

    Miben segíthetünk?
    A Jordan River Recruitment csapata mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb válaszoljon üzenetedre!