Ázsiai személyzet felvétele az informatika területén

A JR Recruitment ázsiai személyzettoborzási szolgáltatásokat kínál az informatikával kapcsolatos személyzeti igényeinek ázsiai munkaerővel való kielégítése érdekében

Jelenleg Romániában az informatikai ágazat munkaerőhiánytól szenved. Az egyik lehetséges megoldást az ázsiai munkatársak alkalmazása jelenti, akik neves nemzetközi vállalatoknál szereztek tapasztalatot, ha Önnek ázsiai munkatársakra van szüksége a call centeres állásokhoz.

A romániai informatikai ágazatot a fiatalok riasztó mértékű külföldre vándorlása sújtja. Az ázsiaiak felelősségteljes, elkötelezett és leleményes, értékes emberi erőforrást jelentenek, amely hasznára lesz a vállalkozásodnak. A származási országukban szerzett tapasztalattal és a legmagasabb szintű képzéssel rendelkező ázsiai munkatársak a romániai munkaerőpiacon valódi különbséget fognak jelenteni.

Ázsiai személyzet felvétele az informatika területén

Ezen a területen mindig vannak üres álláshelyek, amelyek sok kemény munkát, az ismétlődő feladatokra való hajlandóságot és a többfeladatú munkavégzésre (multitaskingra) való hajlandóságot igényelnek. Ezek az állások angol nyelvtudással rendelkező ázsiai munkavállalók számára alkalmasak. A keményen dolgozó, lojális és felelősségteljes ázsiaiak megoldást jelenthetnek az ágazatban tapasztalható munkaerőhiányra.

Románia híres a példás informatikai alkalmazottairól. Jelenleg azonban az IT-ágazat munkaerőhiányban szenved. Az egyik lehetséges megoldást az ázsiai munkatársak jelentik, akik neves nemzetközi vállalatoknál szereztek tapasztalatot. Ha műszaki támogató személyzetre van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy közösen összeállíthassuk az ideális jelölt profilját.

Az ázsiai és külföldi munkaerő felvételének előnyei az IT területén

Naprakészek vagyunk a legújabb technológiák terén, ami közelebb visz minket a potenciális ügyfelekhez és jelöltekhez. Ezenkívül minden olyan platform és ágazati esemény által adott lehetőséget feltárunk, amely növelheti kapcsolati hálózatunkat.

Az ázsiaiak felelősségteljes, elkötelezett és leleményes, értékes emberi erőforrást jelentenek a vállalkozásod számára. A hazájukban bőséges tapasztalatot szerzett és a legmagasabb színvonalon képzett ázsiai és más külföldi munkatársak valódi változást fognak hozni a romániai IT-szektorban.

Külföldi és ázsiai informatikai munkaerő toborzása

A JR Recruitment képes olyan toborzási stratégiákat kidolgozni, amelyek az ügyfél vállalkozásának igényeihez és törekvéseihez igazodnak, és a lehető legrövidebb időn belül a megfelelő fejlesztőket juttatják el az adott projektekhez. Sikerünket az is meghatározza, hogy milyen lehetőségeket tudunk teremteni az ázsiai és külföldi informatikusok számára.

A hatékonyság szempontjából teljesen racionalizáltak vagyunk, személyre szabott toborzási rendszert fejlesztettünk ki és frissítünk folyamatosan, mindezt annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeit a lehető legrövidebb időn belül a lehető legmagasabb szinten kielégítsük.

Ha ázsiai személyzetet szeretnél alkalmazni az informatika területén, kérjük, VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Kapcsolat
close slider

    A *-gal jelölt mezők kötelezők.

    Open chat
    Jó napot!

    Miben segíthetünk?
    A Jordan River Recruitment csapata mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb válaszoljon üzenetedre!