Ázsiai személyzet felvétele ápolásra

A JR Recruitment ázsiai személyzettoborzási szolgáltatásokat kínál az ápolással kapcsolatos személyzeti igényeinek ázsiai munkaerővel való kielégítése érdekében

Ázsiai személyzet felvétele ápolásra

Az ázsiai személyzet gondoskodik a gondozott személy megfelelő testápolásáról, felügyeletéről és higiéniájáról. Mivel az egészségügyi problémákkal küzdő emberek különleges figyelmet igényelnek, mindig ügyelünk arra, hogy a legjobb jelölteket válasszuk ki. Az ázsiaiak gondoskodóak, lojálisak és felelősségteljesek, ami őket kimondottan ajánlja erre a területre.

Figyelünk arra, hogy csak olyan ápolókat vegyünk fel, akik felkészültek a romániai orvosi környezet követelményeinek való megfelelésre. Mivel rendkívül érzékeny és kényes területről van szó, rendkívül körültekintően járunk el a felvételi eljárás során, hogy a legjobb jelölteket mutassuk be Önnek.

Ázsiában az otthoni ápolók a következő kategóriáknak nyújtanak személyes gondoskodást: veszélyeztetett és sürgősen személyes gondozásra szoruló személyek, krónikus betegségben szenvedők, valamint azok a gondozásra szoruló, egyedül élő személyek, akiknek krónikus fizikai betegségük mellett mentális betegségük is van.

Az <em.ázsiai és más külföldi személyzet felvételének előnyei az ápolás/idősgondozás területén

Az egyik fontos kritérium, amelyet figyelembe veszünk a humánerőforrás felvételekor ezen a területen, a származási országban szerzett tapasztalat. Kizárólag olyan ázsiai és más külföldi személyzetet választunk ki, akiknek a területen van szakképzettségük, és ez a szempont segít nekünk abban, hogy hosszú távú kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel.

Ázsiai ápolók

A JR Recruitment ázsiai toborzási szolgáltatásokat kínál a munkáltatók humánerőforrás-igényeinek külföldi és ázsiai munkaerővel való kielégítésére.

Gondoskodunk arról, hogy csak olyan ápolókat vegyünk fel, akik felkészültek a romániai orvosi rendszer követelményeinek való megfelelésre. Mivel rendkívül érzékeny és kényes területről van szó, maximális körültekintéssel járunk el a felvételi eljárás során, hogy a legjobb jelölteket mutassuk be Önnek.

Az ázsiai alkalmazottak stressztűrőek, hajlandóak akár hosszú ideig is fizikai erőfeszítéseket tenni, magas koncentrációs képességgel és az emberek iránti nyitottsággal rendelkeznek, hajlandóak túlórázni. Ez kiküszöböli az olyan kellemetlenségeket, mint a hiányzások, az alacsony termelékenység és a munkaerő-fluktuáció.

Ha ázsiai személyzetet szeretnél alkalmazni az ápolás/idősgondozás területén, kérjük, VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Kapcsolat
close slider

    A *-gal jelölt mezők kötelezők.

    Open chat
    Jó napot!

    Miben segíthetünk?
    A Jordan River Recruitment csapata mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb válaszoljon üzenetedre!