Ázsiai munkaerő felvétele az újrafeldolgozás területén

A JR Recruitment ázsiai személyzettoborzási szolgáltatásokat kínál az újrahasznosítással kapcsolatos személyzeti igényeinek ázsiai munkaerővel való kielégítése érdekében

Ázsiai munkaerő felvétele az újrafeldolgozás területén

A JR Recruitment javasolja a nepáli munkavállalók alkalmazását olyan vállalatoknál, amelyek újrahasznosítással foglalkoznak.

A munkájuk és a munkáltatójuk iránti tiszteletük miatt, valamint azért, mert lehetőséget kapnak arra, hogy a hazájukban kapott fizetés akár tízszereséért is dolgozhassanak Európában, magas teljesítményt nyújtanak, nem hiányoznak, hajlandóak túlórázni.

Az ázsiai munkavállalók gyors megoldást jelentenek a munkaerőhiányra az ÚJRAHASZNOSÍTÁSSAL foglalkozó vállalatok számára.  Ez kiküszöböli az olyan kellemetlenségeket, mint a hiányzások, az alacsony termelékenység vagy a személyzet fluktuációja.

A hulladék szétválogatása olyan tevékenység, amelyet kevesen hajlandóak végezni. A romániai munkaerő-válsággal összefüggésben meglehetősen nehéz megfelelő embereket találni erre a területre. Jelenleg az ideális megoldást az ázsiai munkatársak jelentik, akik hajlandóak legalább két évig Romániában dolgozni.

Ahhoz, hogy tiszta bolygót hagyjunk a következő generációra, mindenképpen szükségünk van a megfelelő személyzetre. A hulladékgazdálkodás és az újrahasznosítás nagy odaadással és felelősséggel jár, ezért ajánljuk az ázsiai munkavállalókat. A keményen dolgozó, lojális és hosszú munkaidővel is dolgozni hajlandó ázsiaiak bebizonyították, hogy értékes emberi erőforrásnak számítanak.

Mindannyian tisztább bolygót és egészséges környezetet szeretnénk. E cél elérése érdekében az újrahasznosítás a legfontosabb dolog, amelyet minőségileg és mennyiségileg is biztosítani kell.

Az olyan országokból, mint Nepál, India, Srí Lanka, Vietnam, nagy létszámú és elkötelezett személyzet lehet segítségére abban, hogy teljes ellássa hulladék-újrahasznosítási folyamat megfelelő irányítását az újrahasznosító és hulladékválogató üzemben.

A hosszú távú munkavégzésre rendelkezésre álló ázsiaiak minden területen értékes emberi erőforrásnak bizonyultak.

A JR Recruitment azt ajánlja, hogy ázsiai munkavállalókat alkalmazzanak olyan vállalatoknál, amelyek újrahasznosítással foglalkoznak. Mivel tisztelik a munkájukat és a munkaadójukat, és mivel lehetőséget kapnak arra, hogy Európában dolgozzanak a hazájukban fizetett fizetés akár tízszereséért is, magas teljesítményt nyújtanak, nem vesznek ki szabadságot, hajlandóak túlórázni, és mindeddig az évek során kétévente rendszeresen megújították a szerződésüket. Ügyfeleink értékelik, hogy az ázsiaiak gyorsan tanulnak, és hogy hosszú távon is igénybe vehetik ugyanazon munkatársak szolgáltatásait.

Ha ázsiai személyzetet szeretnél alkalmazni újrahasznosításhoz, kérjük, VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Kapcsolat
close slider

    A *-gal jelölt mezők kötelezők.

    Open chat
    Jó napot!

    Miben segíthetünk?
    A Jordan River Recruitment csapata mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb válaszoljon üzenetedre!