Ázsiai munkaerő felvétele az autószerelői szakmában

A JR Recruitment ázsiai személyzettoborzási szolgáltatásokat kínál az autószereléssel kapcsolatos személyzeti igényeinek ázsiai munkaerővel való kielégítése érdekében

Az ázsiai munkavállalók jelentik a gyors megoldást a munkaerőhiány problémájára az AUTÓSZERELŐ CÉGEK számára.

Az ázsiai dolgozók ismerik az összes olyan problémát, amellyel egy autó találkozhat, az átvitellel és a sebességváltóval kapcsolatos gondoktól kezdve, amelyek a rossz utak miatt nagyon gyakoriak, a fékezési, elektromos és egyéb problémákig.

A balesetek is nagyon gyakoriak náluk, úgyhogy most kapcsolatba lépned velünk, és többet megtudnod az ázsiai autószerviz-technikusok alkalmazásáról.

Ázsiai munkaerő felvétele az autószerelői szakmában

Minden sofőr szeretné tudni, hogy autója képzett szerelő kezében van, ezért lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy ázsiai országokból származó autófestőket és motorszerelőket alkalmazzon autószervizébe.

Autószerelőket, autószerelő segédeket, autófestőket, bádogszerelőket és autóvillamossági szerelők tudunk biztosítani az Ön számára. Az általunk javasolt szerelők széleskörű tapasztalattal rendelkeznek mind az európai, mind az ázsiai autókkal terén. Ha több alkalmazottat szeretne, akkor csatlakozhat hozzánk, hogy személyesen válassza ki őket a származási országukban.

Autószerelők közvetítése Ázsiából autójavító műhelyek számára

Manapság igazi problémának bizonyul a sofőr számára, hogy olyan autószervizt találjon, amelyben megbízhat, tudván, hogy az autója jó kezekben van. Mi lehetőséget kínálunk Önnek ázsiai munkaerő felvételére autószereléssel kapcsolatos szolgáltatásokhoz.

Autófestők és bádogosok toborzása Vietnamban

A nagy tapasztalattal rendelkező, általunk közvetített Srí Lanka-i és nepáli autószerelők, minden feladatukat kiválóan elvégzik, így minden autót megfelelően ellenőriznek és javítanak.

A Romániában nyilvántartásba vett autók száma napról napra nő, és ezek közül kevés az új, a legtöbb használt, különböző országokból, külföldről behozott autó. A hibák tehát nagyon változatosak és gyakoriak lehetnek, ugyanakkor a hazai szerelők tapasztalata és elkötelezettsége sok kívánnivalót hagy maga után.

Az Ázsiából Romániába felvett személyzet több ágazatban is képzett, az autóvillamossági résztől kezdve a festésen át a mechanikáig.

Ha ázsiai személyzetet szeretnél alkalmazni autójavításhoz, kérjük, VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Kapcsolat
close slider

    A *-gal jelölt mezők kötelezők.

    Open chat
    Jó napot!

    Miben segíthetünk?
    A Jordan River Recruitment csapata mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb válaszoljon üzenetedre!