Ázsiai munkaerő felvétele a mezőgazdaságban

A JR Recruitment ázsiai személyzettoborzási szolgáltatásokat kínál a mezőgazdasági vállalatok személyzeti igényeinek ázsiai munkaerővel való kielégítése érdekében

A JR Recruitment ügynökség ázsiai munkaerő-felvételre szakosodott a mezőgazdasági szektor és más területek igényeinek kielégítésére. Az elmúlt években Romániában nagymértékben fogytak a mezőgazdaságban dolgozni akaró emberek, ezért fordultunk a nemzetközi toborzás felé.

Az általunk kínált teljes szolgáltatási csomagon alapuló, a mezőgazdaságban dolgozó ázsiai munkaerőre vonatkozó ajánlatokkal állunk a romániai munkaadók rendelkezésére.

Ázsiai munkaerő felvétele a mezőgazdaságban

A mezőgazdaságban dolgozó szakképzett és szakképzetlen ázsiai munkaerő toborzására egyaránt összpontosítunk, hiszen a mezőgazdasági ágazat a karrierlehetőségek széles skáláját kínálja. A mezőgazdaság egy igen élénk agrár-élelmiszeripari beszállítói ágazatot foglal magában, amely gépekkel, növényvédő szerekkel, takarmányokkal, műtrágyákkal és vetőmagokkal foglalkozó területekkel rendelkezik. A mezőgazdasági szektor egy másik fontos területe a gabonafélék, a tej, a hús és a zöldségek feldolgozása a végfogyasztók számára történő értékesítés céljából. A mezőgazdasági kutatás és fejlesztés világában is vannak lehetőségek, pl. a tudósok azon dolgoznak, hogy megoldásokat találjanak azokra a kihívásokra, amelyekkel a gazdák nap mint nap szembesülnek a növényi betegségek kezelése vagy a termelés fokozása terén.

A romániai mezőgazdaságnak szüksége van gazdákra, termelőkre, forgalmazókra, kutatókra, kereskedőkre, tanácsadókra, technológusokra, technikusokra és logisztikai szakemberekre – az Asiatica Recruiting pedig hatékony nemzetközi toborzási megoldásokkal támogatja a hazai mezőgazdaság fejlődését.

Ázsia munkaerő felvétele a gazdaságokba és a kertészeti munkákhoz

Ázsiai munkaerő toborzása gyárak és más vállalatok számára a mezőgazdaság, az erdészet és az állattenyésztés területén, akár teljes munkaidőben is. Így elkerülhetőek a kevésbé tapasztalt munkavállalók problémái, akiknél soha nem garantált, hogy másnap valóban megjelennek a munkahelyükön.

Állatgondozók toborzása Ázsiából

Számos országból, például Indiából, Vietnamból és Srí Lankáról is toborzunk munkavállalókat, és mivel az ázsiai munkavállalók olyan háttérrel rendelkeznek, ahol a jól fizetett munka igazi kiváltság, ezért Romániát választják, ahol minden szempontból biztonságban vannak.

Targoncavezetők, traktorvezetők közvetítését biztosítjuk ázsiai országokból mezőgazdasági földek feldolgozásához mindenféle projekthez.

Tapasztalt kertészeket is biztosítunk, akik lakókörnyezetben és bevásárlóközpontokban egyaránt kiváló munkát végeznek, bármilyen teret gyönyörűvé varázsolnak.

Ha ázsiai személyzetet szeretnél alkalmazni mezőgazdasági területre, kérjük, VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Kapcsolat
close slider

    A *-gal jelölt mezők kötelezők.

    Open chat
    Jó napot!

    Miben segíthetünk?
    A Jordan River Recruitment csapata mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb válaszoljon üzenetedre!