Ázsiai munkaerő felvétele a logisztika területén

A JR Recruitment ázsiai személyzettoborzási szolgáltatásokat kínál a logisztikai vállalatok személyzeti igényeinek ázsiai munkaerővel való kielégítése érdekében

Ázsiai munkaerő felvétele a logisztika területén

Az ázsiai munkavállalók gyors megoldást jelentenek a munkaerőhiány problémájára a logisztika területén működő vállalatok számára is. Ez kiküszöböli az olyan kellemetlenségeket, mint a hiányzások, az alacsony termelékenység vagy a személyzet fluktuációja.

A JR Recruitment a legjobb megoldás az ázsiai munkaerő toborzására és közvetítésére azokban az ágazatokban, amelyek problémákkal küzdenek. A vállalatunk által toborzott alkalmazottak képzettek, megfelelnek a pozíciók követelményeinek, kompetensek, és az összes nemzeti és nemzetközi eljárásnak megfelelően kerülnek alkalmazásra őket.

A Jordan River ázsiai toborzási ajánlatainak értékét legjobban az elégedett ügyfeleink ajánlásai bizonyítják. Így a vállalat portfóliójában számos munkaerő-felvételi projekt található a szállodaiparban, vendéglátásban, szépségiparban, mezőgazdaságban, logisztikában, kaszinókban, állattartó telepeken és logisztikai raktárakban működő vállalatok számára.

A romániai munkáltatók segítségére sietünk a logisztika területén dolgozó ázsiai munkavállalók, például rakománykezelő, targoncavezető, raktári dolgozó és egyéb munkakörökre vonatkozó javaslatokkal, az általunk kínált teljes szolgáltatási csomag alapján. Kiválasztjuk és interjúvoljuk a jelölteket, tanácsot és támogatást nyújtunk a felvételi folyamat során, és segítünk az állásra kiválasztott jelölteknek a romániai munkavállaláshoz szükséges dokumentumok beszerzésében.

A munkáltató vállalatoknak ezáltal lehetőségük van arra, hogy a legrövidebb idő alatt és alacsony felvételi költségek mellett kiegészítsék szakképzett és/vagy szakképzetlen munkaerőből álló csapatukat.

A JR Recruitment a legjobb megoldás a munkaerő-toborzásra és -közvetítésre azokban a tevékenységi ágazatokban, amelyek a hiányt szenvednek a munkaerőben.

A cégünk által felvett személyzet képzett, a pozíciók követelményeinek teljesen megfelel, hozzáértő, és a területre vonatkozó valamennyi nemzeti és nemzetközi eljárásnak megfelelően kerül alkalmazásra.

Ha ázsiai személyzetet szeretnél alkalmazni logisztikai területre, kérjük, VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Kapcsolat
close slider

    A *-gal jelölt mezők kötelezők.

    Open chat
    Jó napot!

    Miben segíthetünk?
    A Jordan River Recruitment csapata mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb válaszoljon üzenetedre!