Ázsiai építőipari személyzet felvétele

A JR Recruitment ázsiai munkaerő-toborzási szolgáltatásokat kínál az építőiparban az ázsiai munkaerőt kereső munkáltatók igényeinek kielégítésére

A más országokban szerzett nagy tapasztalattal rendelkező, szívós, fizikailag erős, a rájuk bízott feladatokat felelősségteljesen elvégző ázsiaiak jelentik a megoldást az építőipari munkaerőhiányára. A csapatszellem, a kitartás és az ügyesség csak néhány azok közül a tulajdonságok közül, amelyek alkalmassá teszik őket az építőiparban való munkára.

A csapatszellem, a stresszel és a zajjal szembeni ellenállóképesség és az ügyesség további olyan tulajdonságok, amelyek a kiválasztásukat indokolják.

A jó fizikai állóképességgel rendelkező ázsiai és más külföldi munkavállalók jelentik a megoldást az építőipari ágazatban tapasztalható munkaerőhiány megoldására.

Bár a diplomák, a szaktanulmányok és minden más képesítés nagyra értékelendő, a szakképzetlen embereket sem szabad figyelmen kívül hagyni, mivel ők is jelentősen hozzájárulhatnak számos romániai vállalat sikeréhez.

Ázsiai építőipari személyzet felvétele

Az építőipar kétségtelenül az egyik legfejlettebb terület Romániában, de még így is nehéz olyan tapasztalt munkaerőt találni, amely teljes elkötelezettséggel ennek a tevékenységének szenteli magát.

A megbízhatatlanság az egyik fő probléma, amellyel az építtetők szembesülnek, de mi megoldást kínálunk Önnek, ha úgy dönt, hogy Ázsiából fogad munkatársakat, hogy kielégítse az építőipari vállalata munkaerőigényét.

Romániában nagyon jók a munkakörülmények, nagy a kereslet, és az ázsiai fizetésekhez képest a mi országunkban sokkal magasabbak és vonzóbbak a bérek, ezért hazánk nagyon népszerű célpont sok ember számára a világ ezen részéről.

Toborozz betonmunkásokat és hegesztőket az építőiparba Srí Lankáról, mert az ő segítségükkel egyre több projekt valósul meg Romániában, legyen szó lakóprojektekről, bevásárlóközpontokról vagy akár irodaházakról.

Ha ázsiai építőipari munkatársakat szeretnél alkalmazni, kérjük, VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Kapcsolat
close slider

    A *-gal jelölt mezők kötelezők.

    Open chat
    Jó napot!

    Miben segíthetünk?
    A Jordan River Recruitment csapata mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb válaszoljon üzenetedre!