Jordan River

A JR Recruitment ázsiai munkaerőt toboroz és hoz Romániába a munkaügyi jogszabályoknak megfelelően a legkülönfélébb szakmákban, mint pl.:

Építőipar

Az építőipar minden bizonnyal az egyik legfejlettebb terület Romániában, de még így is nehéz olyan tapasztalt munkaerőt találni, amely valóban elkötelezetten végzi a feladatait.

Informatikai szakértők

A felelősségteljes, elkötelezett és találékony ázsiaiak értékes emberi erőforrást jelentenek, amely kapóra jön bármilyen vállalkozás számára. A származási országukban szerzett tapasztalatokkal és a legmagasabb színvonalú képzéssel az ázsiai és más külföldi munkatársak valódi változást hoznak a romániai informatikai ágazatban.

Autószerelők

Ázsiai munkatársakat toborzunk az autószerelő műhelyek számára, többek között a következő munkakörökbe:

 • Autófestés
 • Bádogmunka
 • Autószerelés
 • Autóvillamossági szerelés

Mezőgazdasági munka

Ázsia gazdaságának nagy része a mezőgazdaságon alapul, ami a fejlődő országokra általában is jellemző. Románia olyan ország, amely a mezőgazdasági termelés tekintetében használja ki teljesen a potenciálját, annak ellenére, hogy hatalmas szántóterületekkel rendelkezik.

Szakácsok

Válassza az ázsiai séfeket az étterme, péksége vagy vendéglátóipari vállalata munkaerőigényének kielégítésére. Az ázsiai konyha az egész világon ismert, a románok pedig nagy ínyencek, miközben sok étterem munkahelyi válsággal küzd.

Takarítónők

Ázsiában a turizmus jelentősen fejlődik, ezért az itteni emberek nagyon jól képzettek, komolyak, és készek jobb körülmények között dolgozni, pl. Romániában. A szállodák és más idegenforgalmi vállalatok munkaerőigényének kielégítése érdekében Ázsiából származó munkaerő alkalmazása ajánlott.

Kaszinó személyzet

Akár a szerencsejáték-iparban tapasztalt szakembereket keres, akár feltörekvő, tapasztalatszerzésre vágyó amatőrökkel szeretné kiegészíteni személyzetét, ázsiai munkaerő-közvetítő cégünk minőségi szolgáltatások teljes csomagját kínálja, valamint támogatást és tanácsadást nyújt a munkaadóknak és a jelölteknek a felvételi folyamat során.

Logisztikai szakértők

A logisztika az egyik legfejlettebb terület mind belföldön, mind nemzetközi szinten. Mivel állandó fejlődésben vannak, a logisztikára szakosodott vállalatoknak állandó, kirendelt, magasan képzett és szezonális alkalmazottakra is szükségük van: többek között rakománykezelőkre, targoncavezetőkre, raktári dolgozókra.

Gyárak

Az ázsiaiak a megfelelő emberek a gyári munkákra. Szorgalmasak, hajlandóak az ismétlődő feladatok végzésére, és felelősségteljesen végzik a rájuk bízott munkát, aminek köszönhetően az ázsiai és külföldi személyzetet ideális az e területhez tartozó tevékenységekhez.

Hotelek

Ázsiában a turizmus jelentősen fejlődik, ezért az ottani emberek nagyon jól képzettek, komolyak és készek jobb körülmények között dolgozni, mint amilyenek Romániában is vannak. A szállodák és más idegenforgalmi vállalatok munkaerőigényének kielégítése érdekében Ázsiából származó munkaerő alkalmazásában is segítünk.

Ápolónő

Mivel az egészségügyi problémákkal küzdő emberek különleges figyelmet igényelnek, mindig ügyelünk arra, hogy a legjobb jelölteket válasszuk ki erre a munkára. Az ázsiaiak gondoskodóak, lojálisak és felelősségteljesek, ami mind-mind őket ajánlja erre a területre.
jogi szolgáltatások

SC Jordan River Recruitment SRL

A román törvények

Az SC Jordan River Recruitment SRL által nyújtott szolgáltatások összhangban vannak a román államnak a külföldi állampolgárok Románia területén való munkavállalási jogára vonatkozó törvényeivel.

Find out more about the areas of Asian workforce recruitment!

Szolgáltatások

Jordan River Recruitment

Tanácsadás

A JR Recruitment a szerződés teljes időtartama alatt támogatást nyújt a munkáltatóknak az új munkavállalókkal való kapcsolattartásban a tevékenység zökkenőmentes lebonyolítása érdekében.

Bevándorlás

A JR Recruitment megoldásokat kínál külföldi állampolgároknak a legális tartózkodáshoz szükséges dokumentumok, valamint a munkavállalási engedélyek beszerzése terén.

Integritási teszt

Ha szkeptikus a leendő alkalmazottaival kapcsolatban, akkor tökéletes megoldást kínálunk az Ön számára: Az INTEGRITY TEST – a jelöltek integritásával kapcsolatos innovatív teszt.

Szolgáltatások JR

Kapcsolat
close slider

  A *-gal jelölt mezők kötelezők.

  Open chat
  Jó napot!

  Miben segíthetünk?
  A Jordan River Recruitment csapata mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb válaszoljon üzenetedre!