Támogatjuk az ügyfelet azzal, hogy saját módszereink, adatbázisunk és hálózatépítésünk segítségével átvesszük az ázsiai munkaerő-toborzást és -kiválasztást.

Azáltal, hogy szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, mélyebben megértjük sajátos toborzási kihívásaikat és célkitűzéseiket, és így a legjobb megoldásokat nyújtjuk számukra, illetve biztosítsuk, hogy a legmegfelelőbb jelölteket találják meg.

Olyan vállalatokat célzunk meg, amelyek szakképzett és szakképzetlen munkavállalókat keresnek Ázsiából és külföldről máshonnan is. Az ázsiai és egyéb külföldi személyzet felvételi eljárásait a munkáltatókkal közösen módszertan szerint hajtjuk végre, hogy a munkáltatók mindig tisztában legyenek a folyamatban lévő tevékenységekkel.

Biztosítjuk a jelöltek minőségét és alkalmasságát, egységes szabványok és szakmaisági feltételek mellett, a szükséges készségeknek megfelelően.

Ha azt szeretnéd, hogy segítsünk neked munkásokat toborozni Indiából, Sri Lankáról, Vietnamból, kérjük, LÉPJ KAPCSOLATBA velünk!

Munkánkat az innováció, a racionalitás és az ügyfelek iránti tisztelet vezérli, ami arra ösztönöz bennünket, hogy megbízható és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk.

Jelen vagyunk a humánerőforrás-piacon, hogy támogassuk partnercégeinket a leghatékonyabb megoldások kiválasztásában, ugyanakkor a jelölteknek is segítséget nyújtunk a biztos munkahely megszerzésében és a sikeres karrier építésében.

Magas színvonalunk elősegíti, hogy a pályázók listája a megalapozott hírnév és minőség alapján álljon össze.  Csapatunk arra törekszik, hogy becsületesen és hatékonyan dolgozzon, és a legjobb kapcsolatot tartsa fenn a munkavállaló és a munkáltató között.

A cégünk által kínált szolgáltatások összhangban vannak a külföldi állampolgárok romániai munkavállalási jogára vonatkozó román törvényekkel.

A JR Recruitment teljes körű szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére a külföldi munkaerő-toborzás és munkaerő-utánpótlás területén, valamint a szükséges tanácsadást is felajánlja Önnek ahhoz, hogy az ilyen lépéseket a teljes jogszerűség feltételei mellett hajtsa végre.

Kapcsolat
close slider

    A *-gal jelölt mezők kötelezők.

    Open chat
    Jó napot!

    Miben segíthetünk?
    A Jordan River Recruitment csapata mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb válaszoljon üzenetedre!