KIK VAGYUNK

Jordan River Recruitment
– ázsiai személyzettoborzás

A JR Recruitment a 90-es évek vége óta tevékenykedik a toborzás és munkaközvetítés területén Németországban, Hollandiában, Kanadában, Izraelben és természetesen Romániában, ahol az egyik legstabilabb vállalatnak számít ebben a szektorban.

Az évek során különböző ügyfelek számára toboroztunk ázsiai munkatársakat, különböző területeken, mint például: építőipar, IT, testápolás, wellness és spa, autóipar, könnyűipar, nehézipar, gyárak és termelés.

Munkánkat az innováció, a racionalitás és az ügyfelek iránti tisztelet vezérli, ami arra ösztönöz bennünket, hogy megbízható és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk.

A JR Recruitment Bukarestben, Brassóban és Iaşi-ban rendelkezik irodákkal. Nemzetközi szinten a JR Recruitment partnerei Nepálban, Indiában, Srí Lankán, Vietnamban, Thaiföldön és más országokban vannak.

Portfóliónkban a szálloda- és vendéglátóiparban, a szépségiparban, a mezőgazdaságban, a logisztikában, a kaszinókban, az állattartó gazdaságokban és sok más területen működő vállalatok számára sikeresen megvalósított projektek szerepelnek.

A JR Recruitment különböző tevékenységi területeken működő munkáltatóknak kínál átfogó toborzási és munkaerő-közvetítési szolgáltatásokat a külföldi munkaerő vonatkozásában. Támogatjuk az ügyfelet azzal, hogy saját módszereink, adatbázisunk és hálózatépítésünk segítségével átvesszük tőle a munkaerő toborzását és kiválasztását.

Kommunikáció

A jó kommunikáció előnyt jelent az ideális jelölt kiválasztásában és az Ön vállalata igényeinek megértésében is.

Közvetítés

Elkötelezett tanácsadót biztosítunk Önnek, aki a felvételi folyamat során végig támogatni fogja.

Elemzés

Teljes körűen elemezzük vállalata szükségleteit és toborzási igényeit.

Kiválasztás

Önnel együtt választjuk ki a leendő munkatársakat önéletrajzok és interjúk alapján az interneten keresztül vagy közvetlenül a származási országban.

Szüksége van a cégének alkalmazottakra?

Növelje a termelékenységet és a növekedést
vállalkozásának

A JR Recruitment ázsiai toborzási szolgáltatásokat kínál, hogy megfeleljen munkaerőigényének.

Rólunk

Kapcsolat
close slider

    A *-gal jelölt mezők kötelezők.

    Open chat
    Jó napot!

    Miben segíthetünk?
    A Jordan River Recruitment csapata mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb válaszoljon üzenetedre!